Verzenden & retourneren

Verzendinformatie

Wij streven er altijd naar om uw bestelling, op werkdagen, binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling te versturen. Het kan echter voorkomen dat een product niet voorradig is. In dat geval krijgt u dit tijdig te horen en geven we u een indicatie van de levertijd.

De verzendkosten per bestelling zijn voor:

Land Euro (incl. BTW) Looptijd
Nederland 4,95 1
België 5,95 1-2
Duitsland 5,95 2-3
Oostenrijk 9,95 2-3
Frankrijk 6,95 2-3
Engeland 6,95 2-3
Spanje 9,95 3-4
Italie 9,95 2-3

 

Retourneren van uw bestelling
Indien u een ontvangen artikel wenst te retourneren dient u dit zo spoedig mogelijk na ontvangst van de bestelling kenbaar te maken via ons ticketsysteem of per e-mail [email protected] Vermeld u hierbij in ieder geval uw naam, ordernummer van de bestelling en uw rekeningnummer.
U kunt het artikel binnen 14 werkdagen zonder opgaaf van redenen retourneren, ingaande op de dag van levering. Het artikel kan enkel ongebruikt, inclusief alle toebehoren en vergezeld van de pakbon indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd worden.

Retourzendingen worden geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is.

Zodra Landsurferskateboard.nl de retourzending heeft geaccepteerd wordt het bedrag dat betaald is voor het artikel teruggestort op uw bankrekening. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Indien u een deel van de bestelling retourneert zijn de verzendkosten voor het retourneren voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. De verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.
 

Retouradres: Landsurferskateboard.nl
  Hageheld 8
  7559ED Hengelo

 
Landsurferskateboard.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Landsurferskateboard.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Landsurferskateboard.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Let op!

Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden retourneert dan zal Landsurferskateboard.nl niet overgaan tot restitutie en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel altijd contact op met de klantenservice via ons ticketsysteem of stuur een e-mail naar [email protected]

Indien u een pakket op het postkantoor afgeeft, ontvangt u een verzendbevestiging voorzien van een 3S-nummer. Bewaart u dit verzendbewijs zorgvuldig. Mogelijk vragen wij u hierom in een later stadium.
 
Garantie
Wij garanderen dat elk door ons geleverd artikel voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Wanneer er zich een probleem voordoet met een gekocht artikel, neem contact met op met de klantenservice via ons ticketsysteem of stuur direct een e-mail naar [email protected]