Betaalmethoden

Algemeen
U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze shop.

1. iDEAL (gratis)
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

2. Bankoverschrijving (gratis)
Heeft u geen bankrekening die geschikt is voor iDEAL, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Landsurferskateboard.nl, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling. 
 
3. PayPal (gratis)
U kunt simpel betalen met PayPal, heeft u een al een PayPal account? Dan kunt u gewoon meteen inloggen en betalen. Veilig en makkelijk!
Ook zonder een account op PayPal kunt u nu betalen via PayPal!

Deze vereenvoudigde betaalprocedure werkt als volgt:
Klanten voeren hun naam en verzendadres in.
Klanten wordt gevraagd om creditcardgegevens, e-mailadres en telefoonnummer in te voeren.
(Optioneel) Nadat de klantgegevens zijn gecontroleerd, kunnen ze aangeven of ze een PayPal-rekening willen openen waarin hun gegevens worden opgeslagen, zodat toekomstige transacties sneller verlopen.
 
4. Sofertüberweisung (gratis)
Na uw bestelling wordt u doorgestuurd naar Sofertüberweisung, waar u met PIN en TAN een betaling kunt uitvoeren. TÜV-gecertificeerd
 
5. Rembours (Extra kosten)
Bij verzending onder rembours betaalt u aan de postbode bij levering van uw bestelling. U dient contant en gepast te betalen

Bankgegevens
Bank: ABN AMRO
Plaats: Hengelo
Rekeningnummer: 59.15.44.563 t.n.v. Halink trading
IBAN: NL82ABNA0591544563
BIC: ABNANL2A